Курсове

Тай Чи Курсове

Курсове за начинаещи, интензивни семинари за начинаещи, лекции и открити уроци

Ние сме официални представители на International Yang Family Tai Chi Association – фамилията Ян, създала Ян стилът на Тай Чи.

Организираме различни прояви, които да дадат шанс на повече хора да се запознаят с уникалното изкуство и философия на Тай Чи, което променя усещането за движение и енергия на много хора по света.

Курсове за начинаещи по Тай Чи

В кратките курсове ние имаме за цел да запознаем и въведем всеки в идеята за баланс, движение и енергия, които могат да ни дадат по-добро усещане за тялото и здраве.

Курсовете за начинаещи по Тай Чи се провеждат в различни градове, така идеята за баланс и енергия ще достигне до възможно най-много хора в страната.

Курсът за начинещи е три или четири часов, като там основно се концентрираме върху основата на тялото, дишането и усещането на енергията, основните идеи и концепции, които ще ви помогнат да стартирате процеса на осъзнаване и вътрешна промяна.

Заповядайте на нашите интензивни курсове за начинаещи по Тай Чи.

Уикенд семинари за начинаещи по Тай Чи

Природата отключва и възстановява нашите сили, а движението сред природата ни зарежда и ни дава енергия. В България има уникални места и кътчета, където практитуването на Тай Чи може да отключи нашите сили и възможности. Затова и ние организираме Интензивни уикенд семинари за начинаещи по Тай Чи, където вие да научите основните идеи на Тай Чи, философията и основите на практиката, които ще ви дадат здраве и баланс.

За да участвате, не е нужно да сте тренирали преди това, а само да имате желание за промяна.

Свържете се с нас и вижте нашите уикен семинари.

Лекции по Тай Чи

Организираме презентационни лекции и по Тай Чи, на които запознаваме всички интересуващи се с теоретичните и философски основи на Тай Чи, с някои основни практики модели за рестартиране на организма и енергията, движение на тялото в правилна и хармонична структура.

Провеждали сме лекции в университети, обществени прояви, свързани със здраве и източна култура – Здравей Здраве, Световният ден на Тай Чи, работим в тясно сътрудничество с институт Конфуций в София, Велико Търново и Пловдив, участвали сме в редица открити прояви, както и в телевизионни предавания по темата.

Открити уроци по Тай Чи

Различните форуми за здраве, нов начин на живот, източна култура и нови методи на движение и лечение, ни канят да провеждаме открити уроци по Тай Чи, където запознаваме всички участници не само с теорията и философията на изкуството, но преподаваме и основни практически упражнения, които всеки да може да тренира сам.

Ние сме отворени за предложения за съвместна работа в сферата на движението, здравето, работа върху съзнанието и енергията.

Може да се свържете с нас на нашите телефони за контакти.

Тай Чи Курсове – Енергия, Движение, Здраве